Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Viborg og omegn

 

Vi samarbejder hos Ekstra Rent med større entreprenørvirksomheder, hvor vi assisterer med håndværkerrengøring. Dette kan blandt andet være i forbindelse med nybyg eller større renoveringsopgaver, hvor vi enten skal lave løbende rengøring eller slutrengøring.

 

Helt ren slutrengøring

 

Når vi bliver koblet på denne type arbejdsopgaver, ved vi hvor spændt og forventningsfuld kunden er på at flytte ind i sit nyrenoverede hus. Rengøringen har derfor en stor betydning for, at boligen er indbydende og indflytningsklar. Dette er vi eksperter i at levere, vi har nemlig øje, for de helt små detaljer, som nemt kan overses.

 

For at gøre slutrengøringen fuldkommen, vasker og pudser vi også alle vinduer. Her kan vi pudse vinduer helt op til 30 meters højde. Vi kan selv fremskaffe lift, hvis det bliver aktuelt.

 

For at kunne følge med udviklingen holder vi os løbende opdateret med den nyeste viden inden for håndværkerrengøring og rengøringsartikler. Herved kan vi også garantere dig som kunde professionelle resultater.

 

Kontakt os for et godt tilbud

 

Vores team af dygtige rengøringsassistenter står altid klar til at udføre både større og mindre arbejdsopgaver, for private samt erhvervsdrivende virksomheder. Har du brug for en dygtig samarbejdspartner, så er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud, som er ganske uforpligtende.

 

Med adresse i Viborg servicerer vi i og omkring Viborg.

 

Håndværkerrengøring i Viborg og omegn

       22186781

Kontakt info:


DK- Viborg


Telefontider:


Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00


Ekstra Rent


CVR. 19241572

DK-Viborg


Copyright © All Rights Reserved