Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

 

Har du brug for hjælp til erhvervsrengøringen på kontoret, eller trænger vinduerne til at blive pudset på din arbejdsplads? Uanset hvilken anledning du har, kan vi hos Ekstra Rent hjælpe dig med rengøringen.

 

Vi laver individuelle løsninger

 

Ønsker du blot rengøring en gang om ugen, en gang hver anden uge eller noget helt tredje, så kan vi lave et individuelt tilbud til dig, din virksomhed eller arbejdsplads. Ved erhvervsrengøring kan vi blandt andet være behjælpelige med:

 

  • Levering af forbrugsvarer fx papir og håndsæbe
  • Almindelig rengøring, hovedrengøring
  • Tømning af opvask

 

Vi har hos Ekstra Rent stor fokus på, at kontorarealerne er flotte og rene, når vi er færdige med vores arbejde. Dette indbefatter også rene skriveborde og hylder med mere.

 

Vi løfter som udgangspunkt altid tingene fra bordene, så du kan sidde i et rent kontormiljø. Vi kender om nogen til, hvordan indeklimaet kan påvirke ens arbejde, hvis der er meget støv eller dårlig udluftning dette ved vi, hvordan man kommer til livs.

 

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om vores erhvervsrengøring eller håndværkerrengøring, kan du altid kontakte os på telefon 22 18 67 81, for at høre mere om dine muligheder. Vi servicerer med rengøring i Viborg og omegn.

Erhvervsrengøring i Viborg - Ekstra Rent

       22186781

Kontakt info:


DK- Viborg


Telefontider:


Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00


Ekstra Rent


CVR. 19241572

DK-Viborg


Copyright © All Rights Reserved